Живот мирно пролази док Мићу и Себастијан не пронађу поруку у боци у градској луци. Поруку је послао градоначелник који се јавља с Тајанственог острва где је дошао до великог открића. Филм је снимљен према истоименој дечијој сликовници.

 

Оригинални наслов: The Incredible Story of the Giant Pear
Датум и време приказивања филма: 12.12.2020 од 13:00 часова
Место приказивања филма: Велика сала Дома културе
Цена улазнице: Бесплатан улаз
Дужина трајања филма: 80 мин
Држава/Година: DNK/2017
Жанр: Анимирани
Глумци: Zorana Bečić, Ivana Popović, Bora Nenić, Igor Damjanović, Bojan Lazarov, Milan Čučilović, Pavle Jeremić, Miloš Djurović, Rade Vukotić, Branislav Jerinić, Zoran Leković. Djurdjina Radić
Режисер: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam

САДРЖАЈ:

Највеће авантуре долазе неочекивано – Најбољи пријатељи, слон Себастијан и мачка Мићу, живе у мирном приморском месту Сунцограду. Сви живе срећно док, изненада, омиљени градоначелник Џејби не нестане! Пецајући, Мићу “хвата” боцу са поруком од Џејбија, који пише да је заглавио на Тајанственом острву и да треба да га спасу. У боци се налази и семенка – из које, кад је посаде, израсте џиновска крушка! Од крушке су направили брод у коме Себастијан, Мићу и откачени професор Глукоза крећу у опасну авантуру где се срећу са гусарима, морским змајем и знатижељним духовима. Сву храброст коју су имали су скоро потрошили, али ипак ништа не може спречити најбоље пријатеље да пронађу Тајанствено острво и врате се кући с Џејбијем.

Филм „Невероватна прича о џиновској крушки“ биће приказан са поштовањем мера заштите, као што је ношење маски и држања растојања између гледалаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *