Установа Центар културе „Босилеград“ организује извођење позоришне представе „Брак Мрак“  у суботу 23.03.2019. год. у Великој сали Дома културе са почетком у 19 часова. Представа “Брак Мрак” део је редовног репертоара Позоришта “Славија” из Београда.

Улаз бесплатан!

Позоришна представа, на шаљив начин обрађује тему брачних односа и после колико година се оно чувено „и у добру и у злу, до краја живота„ претвара у свакодневну борбу са иритантним навикама Вашег брачног партнера, а брак постаје борба за мало сопственог простора и мира?

Дуо комедија „Брак-мрак„ се допадљиво и довитљиво игра са духовитим и прецизним
распознавањем типова супружника, те даје сваком гледаоцу и гледатељки одушка у смехотресним рецептима како се решити брачних мука. Глумци у улогама брачних терапеута вешто нас воде кроз разне размирице помажуци да се насмејемо ситуацијама у којима се брачни партнери свакодневно налазе, али и да кроз хумор превазиђемо све фазе прилагођавања у заједничком животу. Ово је питка комедија у којој свако може и
себе и свог партнера да поистовети са барем неколико ликова и да „мрачне„ делове свог брака зачини прстохватом хумора и подгреје га. Представу употпуњују духовите анимације на видео биму које као да дају коментар на тренутна дешавања на сцени.

Улаз бесплатан!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *